June 2, 2016

ПОКАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА CITROËN КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА ВО СТРУМИЦА

Комерцијалните возила на Citroën претставуваат идеална понуда за сите компании и се дизајнирани да ги задоволат потребите на сите професионалци. Во зависност од вашите потреби во делот на носивост и волумен за товарење, комерцијалните возила на Citroën се оптимални за транспорт на сè што ви е потребно.

ЗА ДА ГИ ЗАПОЗНАЕТЕ ОДБЛИСКУ ВЕ ПОКАНУВАМЕ НА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОД 2-РИ ДО 4-ТИ ЈУНИ ВО СТРУМИЦА НА ПЛАТОТО ПРЕД УНИ БАНКА, СЕКОЈ ДЕН ОД 12 ДО 18 ЧАСОТ.

Откријте ја и новата понудата на Citroën BUSINESS LINE верзии: Citroën C4 BUSINESS, C3 BUSINESS и BERLINGO BUSINESS, кои претставуваат патнички возила во доставна изведба со право на поврат на ДДВ.

Ви нудиме неколку начини на финансирање:
✓ Автомобилски кредит со 0% учество до 84 рати преку Стопанска банка;
✓ 0% камата до 36 рати преку Про-Кредит банка;
✓ Финансиски лизинг со мин. 20% учество преку Еуролиз и С-лизинг.

За подетални информации во врска со настанот и возилата контактираjте нè на следниве телефонски броеви: (034) 323-040, 075 565-123 или на е-mail: strumica@citroen.com.mk

Ве очекуваме!