Побарајте понуда

Ги почитуваме сите мерки и препораки за заштита во врска со Covid-19, нашите услуги и понатаму се достапни до вас. Ќе одговориме на сите ваши барања најбрзо што можеме. Контактирајте нѐ: Скопје механичарски сервис 02 3093 012, 071 235 585 (достапни и на Viber и WhatsApp)Продажба Скопје 02 3093 011 и во Citroën центрите.

1Одберете го вашиот модел
2Внесете ги вашите податоци за контакт
Пол *
Ве молиме внесете го вашиот социјален статус
valid
valid
valid
Vérifiez le format de votre adresse télephone

* Задолжителни полиња

3Одберете го вашиот citroën центар