May 17, 2019

ПЕТТИ ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН ТРИУМФ ЗА C3 WRC, СО ТРЕТОТО МЕСТО НА OGIER-INGRASSIA

39-то Rally Argentina (25-28 април)

Sébastien Ogier и Julien Ingrassia преку херојски подвиг успеаа да се стекнат со својот четврти триумф во сезоната, додека петти за Citroën Total World Rally Team 2019, по возбудливиот финиш во последната етапа!