December 19, 2017

Пазари и вози нов Citroёn C3 Aircross во Ramstore Mall

Citroën Македонија овој викенд ве поканува на пробно возење на новиот компактен SUV Citroёn C3 Aircross пред Ramstore Mall од 11-15 часот од петок 22-ри до недела 24-ти декември.

Доколку омиленото место за пазарење ви е токму Ramstore Mall, искористете го доаѓањето повеќекратно. Ред тест возење, ред пазарење, ред награди. Ако изгребете недобитна грепка, станувате потенцијален добитник на новиот Citroёn C3 Aircross.

Ве очекуваме. Дојдете и запознајте се со енергичниот и оригинален Citroёn C3 Aircross.

Дознајте повеќе за наградната игра во Ramstore Mall на:

https://www.citroen.com.mk/novogodishna-nagradna-igra-na-citroen-i-ramstore-mall-pazari-grebi-dobij/