May 11, 2015

ОХРИД – ПРОМОЦИЈА И ПРОБНО ВОЗЕЊЕ CITROËN C4 CACTUS

Citroën Македонија ве поканува на презентација и пробно возење на новиот Citroën C4 Cactus во Охрид - Kadmo Beach Club на брегот на Охридското Езеро овој петок 15ти мај од 15:00 до 19:00 часот и сабота 16ти мај од 11:00 до 15:00 часот.

На располагање ќе бидат следните возила за пробно возење: Citroen C4 Cactus PureTech 82, C4 Cactus BlueHDi 100 S&S и нова гама Citroën C4 HDi 92.

Сите посетители одблиску ќе можат да запознаат и новата гама на Citroën C4 и најдобриот семеен автомобил C4 Picasso, лидерот во сегментот на моноволуменски возила во Европа.

Пријавете се за тест возење веднаш на https://www.citroen.com.mk/zakazhete-sostanok/, insideauto@inside.com.mk или на 046/230-080.