August 30, 2023

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

АВТОНОВА
Ексклузивен увозник за CITROËN објавува

ОГЛАС
за слободно работно место

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Не е задолжително претходно работно искуство
 • Солидни компјутерски вештини
 • Б категорија возачка дозвола
 • Познавање на англиски јазик

Профил на личноста:

 • Професионалност и самоиницијативност
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Комуникациски способности
 • Способност за услужување на клиенти
 • Желба за учење и развивање
 • Афинитет за технологија
 • Високо чувство за одговорност

Нудиме:

 • Солидна основна плата
 • Можност за дополнителна заработка
 • Можности за професионален развој
 • Пријатна работна атмосфера

Заинтересираните својата апликација (биографија и мотивационо писмо) треба да ја испратат најдоцна до 13 септември 2023 година на e-mail: office@citroen.com.mk или на адреса: АВТОНОВА, Скупи 8, 1000 Скопје.

CL 21.024.013_2