December 7, 2017

НОВОГОДИШНА НАГРАДНА ИГРА НА CITROËN И RAMSTORE MALL: ПАЗАРИ, ГРЕБИ, ДОБИЈ!

Доколку омиленото место за пазарење ви е токму Ramstore Mall, направете сметка над 1000 денари, и станете потенцијален добитник на новиот компактен SUV Citroёn C3 Aircross

Започна нова наградна игра во сорботка со Ramstore Mall „Пазари, греби, добиј!“ која ќе трае за време на претстојните празници до 15. јануари 2018 година.

Сѐ што е потребно за да учествувате во „Пазари, греби, добиј!“ е да пазарите во продавниците на Ramstore Mall и да направите сметка над 1.000 денари. Истата треба да се приложи на официјалниот пулт при што се добива наградна грепка со чие гребење може да добиете една од 110. награди. Доколку изгребаната грепка е недобитна истата влегува во извлекувањето за новиот компактен SUV Citroёn C3 Aircross.

Големото извлекување на Citroёn C3 Aircross ќе се одржи на 16. јануари 2018.

Пазарете и освојте Citroёn C3 Aircross!