June 24, 2016

ЛЕТОВО ВО C_42 ПРИСТИГНА И ГИГАНТСКИОТ ТОПОГАН !

Летово во C_42 повторно пристигна гигантскиот топоган. Интернационалниот изложбен салон C42°на марката кој се наоѓа на авенијата на Елисејските полиња ве кани да го посетите со новите оригинални анимации и нови изложени модели. Организирана посета …

Се врати гигантскиот топоган

За ова лето, светскиот изложбен салон на марката на авенијата на Елисејеските полиња повторно го донесе познатиот гигантски топоган :
26 метри висина, 63 метри должина и од 30 до 33° накосување. Нуди вртоглаво спуштање од 4 метри во секунда! За точно 15 секунди брзо и безбедно се спуштате од последниот кат до подземјето на C_42 !

Нови бесплатни анимации… дури и подготовка на цеден портокал !

На -1 катот се поставени нови бесплатни анимации . Целта е удирање на максимален број на сијалички кои светнуваат за една минута. За освежување поставен е и дистрибутер за портокали каде што посетителите ќе можат самите да си подготват цеден портокал за само една минута.

Concept E-MEHARI дизајниран by Courrèges и C4 Cactus Rip Curl како виситинска звезда летото е повод и изложување на новитетите на марката:
– На второто ниво, C4 Cactus Rip Curl, со рекламен спот на голем екран ;
– На третото ниво, E-MEHARI styled by Courrèges, конецептот премиерно претставен на саемот во Женева во март.

Нова изложба под назив ‘La Galerie’

На третотот ниво е поставена изложба посветена на Citroën E-MEHARI, во соработка со магазинот Intersection Фотографот Rémi Ferrante се претставува со своето дело « Color Box » аe Pierre David со « Ibiza / E-MEHARI ».