June 6, 2017

Големата CITROËN ТУРНЕЈА низ Македонија!

АВТОНОВА со гордост ви ја претставува

Големата CITROËN ТУРНЕЈА низ Македонија!

Со нејзините главни ѕвезди:

Новиот Citroёn C3!
Новиот Citroёn C-Elysse!
Револуционерниот CitroёnС4 Cactus и
Неповторливиот CitroёnC4 Picasso!

Дојдете на тест возење, подароци и одлична забава со многу изненадувања!

Ве очекуваме во:

– Охрид на 09 и 10 јуни (петок и сабота) од 12:00 до 18:00 часот кај шанк Жиголо,
Кавадарци во петок на 16 јуни од 11:00 до 18:00 часот на градскиот плоштад,
Струмица во сабота на 17 јуни од 11:00 до 20:00 часот на градскиот плоштад,
Прилеп во петок на 23 јуни од 11:00 до 20:00 часот на градскиот плоштад,
– Битола во сабота на 24 јуни од 11:00 до 20:00 часот на Плоштад Магнолија,
Штип во петок на 30 јуни од 16:00 до 21:00 часот на градскиот плоштад,
Тетово во сабота на 01 јули од 11:00 до 18:00 часот кај Palma Mall

Не пропуштајте ја….

Големата CITROËN ТУРНЕЈА низ Македонија!