June 11, 2019

ГОЛЕМ CITROËN КАРАВАН НИЗ МАКЕДОНИЈА!

СЛАВИМЕ 100 ГОДИНИ CITROËN ИНСПИРИРАНИ ОД ВАС!


АВТОНОВА со гордост ви го претставува

Големиот CITROËN КАРАВАН низ Македонија!
Со нејзините главни ѕвезди:
Citroёn C3!
Citroёn C3 Aircross!
CitroёnС4 Cactus!
Citroёn C-Elysée!
и
Citroёn C5 Aircross!
Дојдете на тест возење и одлична забава со многу изненадувања!

Ве очекуваме во:
Струмица 19 и 20 јуни ( среда и четврток ) од 11:00 до 19:00 часот на градскиот плоштад,
– Охрид на 22 јуни ( сабота) од 11:00 до 19:00 часот во салонот INSIDE AUTO Охрид.
– Куманово на 27 јуни ( четврток ) од 11:00 до 19:00 часот на градскиот плоштад,
Кавадарци на 28 јуни  ( петок ) од 11:00 до 19:00 часот на градскиот плоштад,
Битола на 29 јуни ( сабота ) од 11:00 до 19:00 часот на плоштад Магнолија.

Не пропуштајте го….

Големиот CITROËN КАРАВАН низ Македонија!