March 11, 2016

МАРКАТА DS во Женева 2016: технологија и префинетост, спортски дух и различност

Бренд DS, Саем на автомобили во Женева 2016 година, Виртуелна Визија DS, DS 3, DS 3 Перформанси

Со целосно обновена гама, модели и светски премиери “DS Виртуелна Визија”, ново 3D доживување, DS ќе го одбележи претставувањето на Меѓународниот саем на автомобили во Женева.
Да, новиот DS 3, парискиот шик, трендовски модел и бестселер на брендот ќе биде во центарот на вниманието и тоа со DS 3 PERFORMANSE, специфична и динамична градска верзија, претставена за прв пат.
Уште еден новитет и не помалку важен, марката DS за прв пат открива еден нов вид на DS. Со богата DS технологија и софистицираност, спортски дух и различност.

На штандот преовладува елеганција, со стручност на француски начин, технологии и авангарда, DS го одбележува изложувањето на 86-то издание на Меѓународниот саем на автомобили во Женева.
Пред една година, на ова исто место се одржа официјалното лансирање на брендот.
На 1 март, се претставува со целосно обновена гама, која е изложена. Светската премиера доживуваат новиот DS 3 PERFORMANCE (седан и кабриолет). Се одржа ново извонредно 3D претставување преку “DS Виртуелна Визија”, која го вовлече секој посетител во откривањето на новите DS 3 и повеќе персонализации.
Технологија и префинетост или спортски дух и различност, тоа се клучните зборови за ова претсавување на Саемот во Женева 2016 година за марката DS.