October 3, 2016

Еимерик Франсоа ги изложува своите креации на DS WORLD PARIS

Од сабота 17 септември до 31 декември 2016, францускиот моден креатор Еимерик Франсоа на DS WORLD PARIS со неверојатна изложба.

По повод 16 години креирање во Високата мода Еимерик ќе го внесе посетителот во центарот на неговата париската модна куќа. Еимерик Франсоа и DS Automobiles, победнички пар неодамна награден на Конкурсот за Елеганција во палатата на Шантији Arts & Elégance Richard Mille.

« Марката DS и Еимерик Франсоа го споделуваат вкусот за елеганција, ексклузивност и модернизам.

ДА СЕ БИДЕ ОРИГИНАЛЕН … ЖЕЛБА КОЈА ЈА СПОДЕЛУВААТ DS AUTOMOBILES И ЕИМЕРИК ФРАНСОА

За Еимерик Франсоа, марката DS ја поседува « истата желба како и јас за да глорификација, дизајнирање и да се биде уникатен».