May 26, 2014

DS 3 И DS 3 CABRIO : СО НОВ СВЕТЛОСЕН ПОТПИС ЦЕЛОСНО НЕОДДОЛИВИ

DS 3 и DS 3 Cabrio повторно ги надминуваат воспоставените правила и ја афирмираат својата карактерност со нов светлосен потпис кои истовремено е оригинален и технолошки.

Нов изглед на кој се надоврзуваат новите технологии од примерот на Active City Brake, новите мотори кои ги задоволуваат стандардите Euro6, како и новите можности на персонализација. DS 3 и DS 3 Cabrio се уште понеоддоливи и попривлечни од кога и да било.