Назад

АВТОНОВА BUSINESS CENTER

CITROËN BUSINESS CENTER

АДРЕСА

АВТОНОВА BUSINESS CENTER ул. Скупи бр.8 Скопје

РАБОТНО ВРЕМЕ

 • Понеделник-Петок:

  Продажба за бизнис корисници 8:30 – 18:00

  Прием во сервис за бизнис корисници 8:30 – 16:30

  Сабота: 9:00-14:00

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Продажба за бизнис корисници Ненад Симоновски 02 3093 011
Прием во сервис за бизнис корисници Стојан Костадиновски 02 3093 021

НАШИТЕ УСЛУГИ

 • Нови возила
 • Користени возила
 • Механичарски услуги
 • Резервни делови
 • Лимаро фарбарски услуги
 • АДРЕСА

  АВТОНОВА BUSINESS CENTER ул. Скупи бр.8 Скопје

  РАБОТНО ВРЕМЕ

  • Понеделник-Петок:

   Продажба за бизнис корисници 8:30 – 18:00

   Прием во сервис за бизнис корисници 8:30 – 16:30

   Сабота: 9:00-14:00

  КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

  Продажба за бизнис корисници Ненад Симоновски 02 3093 011
  Прием во сервис за бизнис корисници Стојан Костадиновски 02 3093 021

  НАШИТЕ УСЛУГИ

 • Нови возила
 • Користени возила
 • Механичарски услуги
 • Резервни делови
 • Лимаро фарбарски услуги
 • АВТОНОВА BUSINESS CENTER

  Означете некое мислење

  Signalement d'un avis au contenu inapproprié/illicite ou contrevenant aux conditions générales d'utilisation
  *Задолжителни полиња