АВТОНОВА, Битола

Citroën нови возила, користени возила, сервис, резервни делови

АДРЕСА

Ул. Воден бр. 15 Битола

РАБОТНО ВРЕМЕ

  • Понеделник-Петок : 8:30 – 16:30
    Сабота: 9:00-14:00

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Продажба047 208 288
Сервис047 208 284
Лимаро-фарбарски сервис047 208 284

НАШИТЕ УСЛУГИ

  • Нови возила
  • Половни возила
  • Механичарски услуги
  • Резервни делови
  • Лимаро фарбарски услуги
  • АВТОНОВА, Битола