CITROËN PRO

ВОЗИЛА СОЗДАДЕНИ ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

СИТЕ ПРАВНИ ЛИЦА ПРИ НАБАВКА НА КОМЕРЦИЈАЛНИ ИЛИ БИЗНИС ВОЗИЛА ИМААТ ПРАВО НА ПОВРАТ НА ДАНОКОТ НА ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ.

Citroën ви нуди широк спектар на комерцијални возила, со цел максимално да одговори на вашите специфични професионални потреби, навики и очекувања од возилата во однос на обемот на товарот, димензиите и носивоста, истовремено одржувајќи ја удобноста на корисникот. Откријте што најмногу ви одговара од гамата комерцијални возила од Citroën: Berlingo Van, Jumpy , Jumper, или бизнис возила: нов C3 Business, Berlingo Business.

Искористете ги поволните можности за финансирање, и тоа:

Во соработка со Sparkasse Leasing  – Финансиски лизинг за комерцијални/бизнис возила
– Каматна стапка од само 4,50%
–  Учество минимум – 10% (нето)
–  Максимален рок на отплата – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

Во соработка со ПроКредит Банка – Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 0% учество
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства