October 12, 2016

CITROËN НА ТЕХНОМА 18. – 22.10.2016

CITROËN со својата гама на Комерцијални и Business возила се претставува на 42. Меѓународен саем ТЕХНОМА, на Скопски саем во Скопје од 18 до 22 октомври 2016 година.

CITROËN нуди богата гама на комерцијални возила со дизајн, мотори и опрема кои истовремено се иновативни и со високи перформанси. Во зависност од потребите во делот на носивост и волумен за товарење CITROËN Jumper, Berlingo или Nemo се оптимални за транспорт на сè што ви е потребно. Затоа што комерцијалните возила се главните партнери во работата на сите професионалци, CITROËN се погрижи за нивниот комфор, издржливост, сигурност и можности за трансформација.

На Технома, Citroën ја презентира и новата понуда на BUSINESS возила: Citroën C4 BUSINESS, C3 BUSINESS и BERLINGO BUSINESS, патнички возила хомологирани во категоријата N1 што овозможува право на поврат на ДДВ за сите правни лица.

Посетете го нашиот штанд и откријте ги ексклузивните можности за финансирање и набавете комерцијално или Business возило на лизинг со најповолни услови:

УЧЕСТВО 10% + ДДВ
КАМАТА 2,99%
РОК НА ОТПЛАТА 36 РАТИ

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ НА ТЕХНОМА, СКОПСКИ САЕМ ОД 18ти ДО 22ти ОКТОМВРИ СЕКОЈ ДЕН ОД 10:00 ДО 19:00 ЧАСОТ.

Превземи промотивен флаер тука.