September 30, 2014

CITROËN ГО ПРЕТСТАВУВА НАЈДОБРОТО ЗА ПРОФЕСИОНАЛЦИТЕ НА САЕМОТ НА КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА ВО ХАНОВЕР

На 65-то издание на Саемот на комерцијални возила во Хановер CITROËN ја претстави својата комплетна гама на комерцијални возила, идеално прилагодени на професионалците.

Помеѓу повеќето возила претставени на штандот на CITROËN се Burberry Handbags наоѓа и новиот CITROËN Jumper.  Првата генерација на Jumper е вистински комерцијален успех со продадени повеќе од 800 000 примероци. Новиот CITROËN Jumper е со модерен и динамичен стил, светлосен потпис со LED, карактеристичен капак на моторот и браници кои инспирираат на издржливост и заштита. Друга предност е неговиот комфор, идентичен на патнички возила, понудувајќи практичност и ергономичност за сите професионалци.

 

За намалување на трошоците за користење новиот CITROËN Jumper се одликува и со намалена потрошувачка за –15 % во споредба со неговиот претходник. Периодите за сервисирање и одржување се меѓу најдобрите во неговата категорија. Повеќе од 4 милиони тест километри се извршени за да понуди беспрекорен квалитет во сите негови верзии од фургон до комби.

 

Со најбогата гама на комерцијални возила на пазарот, марката ќе ги Cheap Burberry Outlet UK претстави на саемот и CITROËN Nemo, Berlingo и Jumpy. Посетителите ќе имаат можност да се запознаат и со електричната верзија на CITROËN  Berlingo како и Jumpy трансформиран во camping-car.