October 30, 2013

CITROËN C-ÉLYSÉE : модерен, просторен и моќен

Citroën C-Elysée е новиот седан кој располага со целокупната техничка и стилистичка умешност на Citroën

Со своите мазни и величенствени линии, Citroën C-Elysée ве кани на патување. Овој седан ја открива својата цврста, но елегантна природа од секој агол. За да се осигуриме дека Citroën C-Elysée ќе ви донесе удобност и сигурност, ние го тестиравме на 4.000.000 километри, на сите терени и на сите временски услови. И повеќе, ви нудиме и 4 годишна гаранција . Овој автомобил, со својата богата сериска опрема (ABS+BAS+EBD, ESP, 4 воздушни перничиња, клима-уред, светла за магла, радио CD MP3, електричен пакет, board computer), пространа внатрешност и багажник од 506 литри, е создаден да одговори на сите потреби на вашето семејство.