Опрема

1/4

ПРЕДНОСТИ

ПОНУДА

НОВ C5 AIRCROSS SUV ПОНУДА

Откријте го новиот CITROËN C5 AIRCROSS SUV

Веќе од 29,900 евра или од 299 евра месечно*

Citroën Advanced Comfort® потпирање

Citroën Connect Radio на 8″ екран, Bluetooth, 6 звучника, USB, 12V, DAB, BlueTooth, Mirror screen

Три индивидуални прилагодливи седишта во втор ред

Active Safety Break – активен систем за сопирање

Coffe Break Alert

Систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија

Систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина

Од 580 – 720 литри багажен простор

Растојание од тлото 230 мм….

Искористете го промотивниот попуст за лансирањето од 1500 евра за сите нивоа на опременост.

*Прикажаниот изглед на автомобилот и опремата се само за илустрација и не се однесуваат на дадената понуда. Финансирање на лизинг преку Стопанска лизинг со учество од 35% на 84 месечни рати. Финансиската пресметката се однесува на моделот нов Citroën C5 Aircross Live Pack PureTech 130 S&S BVM6 за 29.900 € или 1.847.820 денари, со вклучен промотивен попуст.
Ратата во денарска противвредност изнесува 18.502 денари.

ДЕТАЛИ

БОИ