ОПРЕМА

1/2

ПРЕДНОСТИ

ПЕРФОРМАНСИ

Нов автоматски 8-степен менувач

Автоматскиот 8-степен менувач EAT8 е исто така променет, со оптимизиран премин на степени и додаток на режим за сопирање кој ја полни батеријата штом возачот го поткрене на стапалото.

ДЕТАЛИ

Citroën C5 Aircross Hybrid го задржува својот моќен, цврст и енергичен став: вистински SUV со афирмиран карактер. Можност за обележја специфични на хибридната верзија во Anodised Сина боја (вметнат детаљ на предниот браник и Airbump®). Има стилизирани ознаки „H” на двете предни крила, како и “Hybrid” монограм.

БОИ