Опрема

1/4

ПОНУДА

EASY DAYS

ЛЕСНО Е ДА СЕ ОДЛУЧИШ ЗА C3

СЕГА, ВЕЌЕ ЗА 14.990 €

Екстра понуда, брза испорака!

 

Контактирај нѐ веднаш во најблиското продажно место или online и откриј ја понудата за сите модели на Citroën C3.

* Цената е за моделот Citroën C3 You! PureTech 82 S&S BVM и во денарска противвредност изнесува 926.382 денари, со вклучен промотивен попуст. Комбинирана потрошувачка 4,2 l/100km; емисија на CO2 96 g/km. Прикажаниот изглед на автомобилот и опремата се само за илустрација, не се однесуваат на дадената понуда и не е обврзувачки –  за точниот изглед и понуда контактирајте го најблискиот продажен центар на Citroën Македонија.

ПРЕДНОСТИ

ДЕТАЛИ

БОИ