Кон содржината
Нови Citroën ë-Berlingo & Berlingo

НОВИ Ë-BERLINGO И BERLINGO

Партнери на сите со активен живот

Идеално возило за рекреација за да ги исполни очекувањата на семејствата, со модерен и атрактивен дизајн, уште пооптимизиран комфор, поврзување од најнова генерација и уште поефикасни мотори, вклучувајќи го и ë-Berlingo кој сега нуди опсег на возење и до 320 km* (WLTP комбиниран циклус во очекување на сертификација)

*Во тек е сертификација на комбинираниот циклус на WLTP 

НОВИ Ë-BERLINGO И BERLINGO

Партнери на сите со активен живот

Идеално возило за рекреација за да ги исполни очекувањата на семејствата, со модерен и атрактивен дизајн, уште пооптимизиран комфор, поврзување од најнова генерација и уште поефикасни мотори, вклучувајќи го и ë-Berlingo кој сега нуди опсег на возење и до 320 km* (WLTP комбиниран циклус во очекување на сертификација)

*Во тек е сертификација на комбинираниот циклус на WLTP 

Асертивен дизајн

Нов стил одвнатре и однадвор за екстра модерен шмек.

Унапреден комфор

Ексклузивен комфор од Citroën благодарение на седиштата Advanced Comfort® 

Модерно поврзување

Вграден систем за поедноставено секојдневие

Совршено просторен

3 индивидуални задни седишта и паметни простори за складирање

Задоволство при електрично возење

Проширен опсег за возење

Семејното возило за рекреација; разноврсно, ултра-модуларено и просторно

Асертивен дизајн

Откријте го неговиот нов, помодерен и помоќен дизајн, кој го прикажува новиот стилски идентитет на Citroën на предниот дел и нова контролна табла внатре, како и нови опции за бои и материјали.

Унапреден комфор

Зголемете го комфорот при возењето со седиштата Citroën Advanced Comfort® кои ги зајакнуваат страничните потпирачи за да обезбедат совршена поддршка во сите околности.

Модерно поврзување

Уживајте во поголема практичност со поврзувањето од најнова генерација: 10" екран на допир, безжичен Apple CarPlay и Android Auto, како и индукциски полнач за паметен телефон.

Совршено просторно

Уживајте во едноставното и пријатното искуство во патничката кабина благодарение на 3 целосни задни седишта, 27 места за складирање и задното стакло што се отвора.

Задоволство при електрично возење

Искористете ги придобивките од сè поефикасните 100% електрични мотори кои нудат поголем опсег за возење, и до 320 km*

*Во теке е сертификација на комбинираниот циклус на WLTP