Назад

АВТОНОВА, Скопје

Citroën нови возила, користени возила, сервис, резервни делови

АДРЕСА

Ул. Скупи бр.8 Скопје
Маршрута

РАБОТНО ВРЕМЕ

 • Понеделник-Петок:

  Продажен салон 8:30 – 18:00

  Механичарски , лимариски сервис и резервни делови 8:30 – 16:30

  Администрација 8:30– 16:30

  Сабота: 9:00-14:00

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Централа02 3093-001
Факс02 3093-025
Продажба нови возила02 3093-011 02 3093-017
Користени возила02-3093-022
Лимаро-фарбарски сервис02 3093-018/075 278 439 (достапни и на Viber)
Резервни делови02 3093-014

НАШИТЕ УСЛУГИ

 • Нови возила
 • Половни возила
 • Механичарски услуги
 • Резервни делови
 • Лимаро фарбарски услуги
 • АДРЕСА

  Ул. Скупи бр.8 Скопје
  Маршрута

  РАБОТНО ВРЕМЕ

  • Понеделник-Петок:

   Продажен салон 8:30 – 18:00

   Механичарски , лимариски сервис и резервни делови 8:30 – 16:30

   Администрација 8:30– 16:30

   Сабота: 9:00-14:00

  КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

  Централа02 3093-001
  Факс02 3093-025
  Продажба нови возила02 3093-011 02 3093-017
  Користени возила02-3093-022
  Лимаро-фарбарски сервис02 3093-018/075 278 439 (достапни и на Viber)
  Резервни делови02 3093-014

  НАШИТЕ УСЛУГИ

 • Нови возила
 • Половни возила
 • Механичарски услуги
 • Резервни делови
 • Лимаро фарбарски услуги
 • АВТОНОВА, Скопје

  Les avis clients
  АВТОНОВА, Скопје

  Les avis clients

  ПРОДАЖБИ
  Voir les 1 Мислење
  5/5
  СЕРВИС
  0/5

  Доделени оценки :

  5.0/5

  Très bon

  1 мислење

  Bon

  0 мислење

  Moyen

  0 мислење

  Médiocre

  0 мислење

  Très médiocre

  0 мислење

  Доделени оценки :

  5.0/5

  Très bon

  1 мислење

  Bon

  0 мислење

  Moyen

  0 мислење

  Médiocre

  0 мислење

  Très médiocre

  0 мислење

  • 1612137600

   5

   date de livraison : 01/02/2021Date de dépôt d'avis
   09/02/2021

   par

   Анамарија М.

   Nouvel acquéreur d'un véhicule Neuf CITROËN CITROËN C1
   1 Avis déposé(s) par Анамарија М.

   Професионално!

   0 Лице(а) кое(и) смета(ат) дека ова мислење ќе му (им) биде од корист
   Дали ви е од корист ова мислење? Да Ви благодариме што гласавте
   Сигнализирајте злоупотреба
   Ви благодариме за сигнализирањето за злоупотреба

   ОЗНАЧЕТЕ НЕКОЕ МИСЛЕЊЕ

   SIGNALEMENT D'UN AVIS AU CONTENU INAPPROPRIÉ/ILLICITE OU CONTREVENANT AUX CONDITIONS GÉNÉRALES D'UTILISATION

   *Задолжителни полиња