Опрема

1/2

ПРЕДНОСТИ

Преформанси

ЕФИКАСНИ МОТОРИ

Новото Citroën Berlingo Business се карактеризира со динамично однесување на патот благодарение на спојот на новата платформа и ефикасните мотори од најнова генерација во делот на потрошувачка и емисија на CO2.
Новото Berlingo Business располага со дизел мотори идеални за урбано и екстра-урбано возење. На преден план кај овие мотори се нивните перформанси, но и почитувањето на животната средина.
Новото Citroën Berlingo го нуди новиот осумстепен автоматски менувач EAT8, за оптимален комфор во возењето.
Гама дизел мотори BlueHDi : 1,5L BlueHDiS&S 75КС или 100КС или 130КС BVM6 или EAT8

Детали

Бои