ОПРЕМА

1/5

ПРЕДНОСТИ

CITROËN BERLINGO VAN ПОНУДА

ДОЈДИ ВИДИ ВОЗИ CITROËN BERLINGO VAN.

ОТКРИЈ  ГИ  ДОПОЛНИТЕЛНИТЕ ПОПУСТИ  ЗА ВОЗИЛАТА НА ЛАГЕР
ИСКОРИСТИ  0 УЧЕСТВО при отплата на кредит или РАТА и КАМАТА во првите 6 месеци при отплата на лизинг ,
И ВОЗИ!

ИСКОРИСТИ ГИ ДОПОЛНИТЕЛНИТЕ ПОПУСТИ  ЗА ВОЗИЛАТА НА ЛАГЕР.

СИТЕ ПРАВНИ ЛИЦА ПРИ НАБАВКА НА КОМЕРЦИЈАЛНИ ИЛИ БИЗНИС ВОЗИЛА ИМААТ ПРАВДО НА ПОВРАТ НА ДАНОРИЈАЛНИ ИЛИ БИЗНИС ВОЗИЛА ИМААТ ПРАВДО ДА ПОВРАТ НА ДАНОРАНО

ДЕТАЛИ

Издржливо и заштинички настроено, новото Citroën Berlingo Van се карактеризира со енергичен надворешен дизајн со флуидни неагресивни линии.
– Изгледот напред е согласно идентитетот на марката и на неговиот постар брат Citroën Jumpy: високо поставен и кус капак на мотор и широки светла.
– Од профил, се истакнува со флуидни линии и прецизно изработени страници кои ветуваат практичност и просторност на внатрешноста.

БОИ