ОПРЕМА

1/3

ПРЕДНОСТИ

МИСЛЕЊА НА КЛИЕНТИТЕ CITROËN C4 CACTUS

ОТКРИЈТЕ ГИ КОМЕНТАРИТЕ И МИСЛЕЊАТА НА КЛИЕНТИТЕ ЗА НОВИОТ CITROËN C4 CACTUS

ОТКРИЈТЕ ГИ КОМЕНТАРИТЕ И МИСЛЕЊАТА НА КЛИЕНТИТЕ ЗА НОВИОТ CITROËN C4 CACTUS

Доделени оценки :

5/5

5 ѕвезди

1

4 ѕвезди

0

3 ѕвезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

 • 1CE3A5

  1571184000

  5

  TEST

  Test T.

  16/10/2019Date d'expérience
  15/10/2019

  TEST

  4 Лице(а) кое(и) смета(ат) дека ова мислење ќе му (им) биде од корист
  Дали ви е од корист ова мислење?ДаВи благодариме што гласавте Сигнализирајте злоупотреба Ви благодариме за сигнализирањето за злоупотреба

ДЕТАЛИ

БОИ