ОПРЕМА

1/3

ПРЕДНОСТИ

ПРОМОЦИЈА

ВЛЕЗЕТЕ ВО СВЕТОТ НА КОМФОРОТ СО НОВИОТ CITROËN C3

ЖИВОТОТ Е ПОУБАВ ВО БОЈА

Новиот Citroën C3 не наликува на ниту еден друг автомобил во својот сегмент.

Ја истакнува својата различност со потенцијалот за персонализација: до 97 комбинации на надворешноста, 4 бои на покрив, 3 амбиенти на внатрешност и нови тркала.

Новиот Citroën C3 е дел од Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

 

ДЕТАЛИ

БОИ