ОПРЕМА

1/3

ПРЕДНОСТИ

ПРОМОЦИЈА

Полесно до новиот Citroёn C3 Aircross

Новиот компактен SUV Citroёn C3 Aircross, просторен, удобен, модуларен, модерен и добро опремен:

Клима уред,
Дневни светла со LED
Мултифункционален волан во кожа,
6 воздушни перничиња
Connect Радио
7“ екран чувствителен на допир,
MP3 со Bluetooth и приклучок USB, AUX, 6 звучници,
Пакет сигурност
Задни светла со 3D ефект
Патен компјутер

 СЕГА ЗА 140 € МЕСЕЧНО СО ПОВОЛНО ЛИЗИНГ ФИНАНСИРАЊЕ ПРЕКУ ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ ИЛИ
14.490 €.

Полесно до новиот Citroёn C3 Aircross

ДЕТАЛИ

БОИ