ОПРЕМА

1/3

ПРЕДНОСТИ

ПРОМОЦИЈА

ВОЗЕТЕ НОВ CITROËN C3 AIRCROSS SUV БЕЗГРИЖНО И СМИРЕНО СО НОВАТА CITROZËN ПОНУДА


ПЕТ ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА со вклучена  АСИСТЕНЦИЈА И ПОМОШ НА ПАТ.
Понудата важи само за возилата на лагер до 31.12.2021 година. 

Достапно и финансирање на лизинг со каматна стапка од само 4,5%преку Sparkasse Leasing.
Минимално учество 20 % (бруто)
Рок на отплата максимум 84 месеци
Трошок за обработка 1,5 % 

Репрезентативен пример:
Нов Citroën C3 AIRCROSS SUV FEEL PureTech 110 S&S BVM, цена со вклучен попуст од 500 €: 17.890 €
Месечна рата: 231 €
Учество 20,74%: 3.709 € 

ДЕТАЛИ

БОИ