ОПРЕМА

1/3

ПРЕДНОСТИ

МИСЛЕЊА НА КЛИЕНТИТЕ CITROËN C3

ОТКРИЈТЕ ГИ КОМЕНТАРИТЕ И МИСЛЕЊАТА НА КЛИЕНТИТЕ ЗА НОВИОТ CITROËN C3

ОТКРИЈТЕ ГИ КОМЕНТАРИТЕ И МИСЛЕЊАТА НА КЛИЕНТИТЕ ЗА НОВИОТ CITROËN C3

Доделени оценки :

5/5

5 ѕвезди

1

4 ѕвезди

0

3 ѕвезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

 • 1CB6A5

  1569283200

  5

  test

  Ewa J.

  24/09/2019Date d'expérience
  03/09/2019

  Great car!

  23 Лице(а) кое(и) смета(ат) дека ова мислење ќе му (им) биде од корист
  Дали ви е од корист ова мислење?ДаВи благодариме што гласавте Сигнализирајте злоупотреба Ви благодариме за сигнализирањето за злоупотреба

36 КОМБИНАЦИИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

CITROËN C3 СО 33 КОМБИНАЦИИ НА БОИ

CITROËN C3, Feel PureTech 82, веќе за 11.490 € или 109  месечно со вклучен попуст и гратис пакет дополнителна опрема во вредност од 660 
 2 ГОДИНИ CITROËN ASSISTANCE
– Автоматски клима-уред
– 7″ екран чувствителен на допир
– Connect radio, Bluetooth, USB, AUX
– Mirror screen
– LED дневни светла
– Пакет сигурност: (AFIL систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина),
…и многу повеќе.

ДЕТАЛИ

БОИ