ВЕРЗИИ

1/1

ПРЕДНОСТИ

ПЕРФОРМАНСИ

МОТОРИ ОД НАЈНОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА ЗА УЖИВАЊЕ ВО ВОЗЕЊЕТО

Citroën C3 Business нуди дизел мотор BlueHDi 100 S&S како и на бензински мотор PureTech 82 кои допринесуваат за поголемо уживање во возењето, а воедно и за почитување на животната средина.
Со технологијата BlueHDi, издувен систем кој комбинира филтер за задржување честички и систем SCR, Citroën разви ефикасен и траен одговор на емисијата на дизел мотори.

ДЕТАЛИ

БОИ