ОПРЕМА

1/2

ПРЕДНОСТИ

МИСЛЕЊА НА КЛИЕНТИТЕ CITROËN C1

ОТКРИЈТЕ ГИ КОМЕНТАРИТЕ И МИСЛЕЊАТА НА КЛИЕНТИТЕ ЗА НОВИОТ CITROËN C1

ОТКРИЈТЕ ГИ КОМЕНТАРИТЕ И МИСЛЕЊАТА НА КЛИЕНТИТЕ ЗА НОВИОТ CITROËN C1

Доделени оценки :

5/5

5 ѕвезди

1

4 ѕвезди

0

3 ѕвезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

 • 1CB1A5

  1569196800

  5

  Test

  Ewa J.

  23/09/2019Date d'expérience
  09/09/2019

  Great car!

  2 Лице(а) кое(и) смета(ат) дека ова мислење ќе му (им) биде од корист
  Дали ви е од корист ова мислење?ДаВи благодариме што гласавте Сигнализирајте злоупотреба Ви благодариме за сигнализирањето за злоупотреба

ПЕРФОРМАНСИ

Комфор и држење на патот

Задоволство и релаксираност, на било каква подлога. Новиот CITROËN C1 нуди комфор во потпирањето на највисоко ниво гарантирајќи му динамично држење на патот и сигурност во сите ситуации.

ДЕТАЛИ

БОИ