ДОЗНАЈТЕ ГИ НАЈНОВИТЕ АКТУЕЛНОСТИ ЗА CITROËN RACING

Légende ci-dessous
ДОЗНАЈТЕ ГИ НАЈНОВИТЕ АКТУЕЛНОСТИ ЗА CITROËN RACING

ЅВЕЗДИТЕ НА ЕКИПАТА CITROËN

600x430_2

Со CITROËN ORIGINS, интерактивен музеј на марката, доживејте ги повторно најголемите спортски доживувања на Марката на двојниот шеврон со легендарните модели CITROËN XSARA WRC, C4 WRC, C-Elysée WTCC, како и сите останати кои се дел од легендарната екипа на CITROËN Racing на рели трките во целиот свет.

ПОСЕТЕТЕ ГО  CITROËN ORIGINS

 

СВЕТОТ НА CITROËN RACING

600x430_3

Fans of motorsport? Connect to

Фанови и љубители на автомобилскиот спорт? Запознајте го светот на CITROËN Racing на онлајн продавницата: блузи, спортски ранци, кошули, капчиња, дополнителна опрема како и пилотски комбинезони …

Авантурата продолжува и онлајн во продавницата на CITROËN Racing !

ПОСЕТЕТЕ ЈА ПРОДАВНИЦАТА НА CITROËN

 

СЛЕДЕТЕ ГО CITROËN RACING НА СОЦИЈАЛНИТЕ

CITROEN RACING Facebook

CITROËN RACING Youtube

CITROËN RACING Twitter

CITROËN RACING Instagram