C3 WRC на Рели Шведска 2018

C3 WRC на Рели Шведска 2018

Откријте го видеото Little Big Racing од Citroën со Kris Meeke, во коj е претставенаовонеделната трка во Монте Карло со C3 WRC.  

„Ја сакамтехниката на возење на рели патеката во Шведска. Митскиот Colin’sCrest е скоксо висина од 6 метри,но нашиот C3 има неверојатно потпирање, така што речисиништо нема да почуствувате!“ – Изјави Kris Meeke со кого се гледаме на 15 февруари за втората епизода од втората сезона на #C3WRClive, во живо наFacebook : https://www.facebook.com/citroen.macedonia