C3 WRC на Рели Монте Карло 2018

C3 WRC на Рели Монте Карло 2018

Откријте го видеото Little Big Racing од Citroën со Kris Meeke, во кое е претставена трката во Монте Карло која ќе се одржи оваа недела со C3 WRC. “Ах Монте Карло.

Мојот прв подиум на WRC натпреварите. Замрзнатиот асфалт, мразот, можниот снег и серијата од остри кривини на патеката Col du Turini те принудуваат да одржуваш максимална прецизност “ – изјави Kris Meeke . За среќа, за совладување на патеката Col du Turini, С3 е опремен со Hill Start Assist. Се гледаме на 25 јануари за новата сезона од #C3WRClive, во живо на Facebook: https://www.facebook.com/citroen.macedonia