Citizen

Во вистинската насока

Со изборот на Citroën избирате благосостојба од моментот кога ќе го купите вашето возило.
Со програмата CITIZEN, искористете ги предностите на екосистемот на услуги што ве придружува во текот на целиот процес на купување: за време на откривањето, изборот и прифаќањето на вашето возило.

2

ПРОДЛАБОЧУВАЊЕ НА МОЈОТ ПРОЕКТ

Барам персонализирана понуда и пробно возење на возило по мој избор

Тивко од дома, добијте персонализирана понуда.
Исто така, можете да резервирате тест возење на возило Citroën по ваш избор во застапништво или продажното место на Citroën.
Побарајте понуда 
Закажете пробно возење

3

 

CITROËN CARSTORE

Сакам да го најдам вистинското возило од дома

Проверете ги конфигурациите, разгледајте ги возилата што во моментот се на лагер или во пристигање и откријте ги тековните акции за нови возила Citroën, без да го напуштите вашиот дом, по најдобра цена, кога и да посакате.

Исто така, можете да ја искористите поддршката од нашите експерти за наоѓање на вистинското возило.

КОН CITROËN CARSTORE

4

ДОГОВОР ЗА СЕРВИСНИ УСЛУГИ – ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА

Сакам да возам спокојно благодарение на мојот договор за продолжена гаранција

Со продолжувањето на гаранцијата Citroën ви овозможува да го задржите својот автомобил со врвни перформанси, сигурен и безбеден. Сето ова со контролиран буџет и без изненадувања.

Доверувањето на вашето возило на експертите од мрежата на Citroën е гаранција за што подолго уживање во него, во најдобри услови.

Откријте го договорот за продолжена гаранција

5

Дестинација смиреност

Откако ќе го купите вашето возило, останете смирени со Citizen. Оваа сервисна програма е дизајнирана да ги олесни сите моменти во животот поминати со вашиот Citroën.

6

CITROËN ASSISTANCE

Мојата помош на пат

Искористете ја предноста на Citroën Assistance – помош на пат, доколку вашето возило е блокирано во случај на дефект или незгода. Ние ќе се погрижиме за вас и поправка на вашето возило, за да можете да го продолжите вашето патување, па дури и ако сте оневозможени во близина на вашиот дом.

Сите возила Citroën имаат право на помош на пат, доколку се одржуваат во нашата мрежа.
CITROËN ASSISTANCE ПОМОШ НА ПАТ ВО МАКЕДОНИЈА
080 080 477
(за повик од Македонија, повикот е бесплатен)

CITROËN ASSISTANCE ПОМОШ НА ПАТ ВО СТРАНСТВО
+389 02 318 1361
(за повик од странство, со цена на актуелни тарифи)

Дознај повеќе