November 13, 2013

СЛАВИМЕ ЗАЕДНО!

10 ГОДИНИ заедничко работење на АВТОНОВА и CITROËN. За да славиме заедно ви нудиме специјални роденденски цени.

CITROËN C4 HDi 92 за 13.990 € (864.582 ден.) со богата опрема: ABS+EBD+BAS ; клима-уред; 6 воздушни перничиња; светла за магла со странично осветлување; радио CD MP3 со команди на управувач ; cruise control /speed limiter со меморија ; електричен пакет…