November 13, 2013

Сервисни пакети 5+

За сите патнички возила постари од 5 години Citroën ви нуди специјално прилагодени пакети на оригинални резервни делови со вклучена работна рака по атрактивни цени.

Не двоумете се и искористете ја понудата:
ПРОМЕНА НА МАСЛО и ФИЛТЕР ЗА МАСЛО
за БЕНЗИНСКИТЕ МОТОРИ по цена 1900 ДЕНАРИ
за ДИЗЕЛ МОТОРИТЕ по цена 2600 ДЕНАРИ.

Во цената се вклучени оригинални Citroën резервни делови, работна рака и 15 точки на контрола на вашето возило.
За сите дополнителни поправки кои ќе бидат констатирани при контролата на вашето возило ви нудиме доплнителен попуст од 15% на резервните делови и услугата.
За повеќе информации контактирајте нè во најблискиот овластен сервис на Citroën.