March 10, 2014

СЕРВИСНА ПРОМОЦИЈА

Искористете ја промотивната акција на сервисната мрежа на Citroën и набавете ги оригиналните резервни делови и дополнителна опрема по единствени специјални цени.

Сè што треба да направите е да го превземете флаерот за кампањата за која сте заинтересирани, пополнете го и приложете го во некој од сервисните центри на Citroën.

Акцијата трае до 30 април 2014.

 

Кликнете тука за превземање на флаерот со купон за промоцијата на сет квачила

Кликнете тука за превземање на флаерот со купон за промоцијата на свеќички и грејачи

Кликнете тука за превземање на флаерот со купон за промоцијата на  брисачи и сијалички