August 8, 2014

СЕРВИСНА ПРОМОЦИЈА

Искористете ја промотивната акција на сервисната мрежа на Citroën и набавете ги оригиналните резервни делови и дополнителна опрема по единствени специјални цени.

Сè што треба да направите е да го превземете флаерот за кампањата за која сте заинтересирани, пополнете го и приложете го во некој од сервисните центри на Citroën.

Акцијата трае до 30 септември 2014.

Кликнете тука за превземање на флаерот со купон за промоцијата на каросериски делови

Кликнете тука за превземање на флаерот со купон за промоцијата на сите стакла