ЗИМСКА СЕРВИСНА ПОНУДА

Искористете ја трикратната зимска понуда во сервисната мрежа на Citroën.

1. -15%* ЗА ПРОМЕНА НА МАСЛО И ФИЛТРИ
2.  СО ПРОМЕНА НА МАСЛО SHELL ДОБИВАТЕ ПОДАРОК**
3. БЕСПЛАТНА УСЛУГА ЗА ПРОВЕРКА И ПРОМЕНА НА АНТИФРИЗ

 * Попустот се однесува за промена на масло и филтри (за масло, воздух, гориво и полен филтер) со вклучена сервисна услуга
**Производ за грижа на вашето возилоАкцијата важи до 31.01.2020 година и не се комбинира со лојалната картичка My Citroën или со други привилегии (промотивни попусти за правни и физички лица).
Назначените поволности важат само во овластената сервисна мрежа на Citroën.