СЕРВИСНА ПОНУДА ЗА ЗАМЕНА НА ВЕТРОБРАНСКО СТАКЛО

Искористете ја поволноста за набавка и промена на ветробранско стакло за вашето возило со промотивен попуст од 30%.

Сервисната акција се однесува за набавка на ветробранско стакло, со вклучена сервисна услуга за монтажа. Промотивниот попуст важи до  30.10.2019 година и не се се комбинира со лојалната картичка My Citroën или со други привилегии (промотивни попусти за правни и физички лица).

 Назначената поволност важи само во овластената сервисна мрежа на Citroën.