СЕРВИСНА ПОНУДА ЗА МЕТЛИЧКИ ОД БРИШАЧИ

Искористете ја поволноста за набавка на метлички од бришачи за вашето возило со промотивен попуст од 30%.

Попустот се однесува за набавка на метлички од бришачи за стакла, со вклучена сервисна услуга за монтажа. Промотивниот попуст важи до 31.10.2019 година. Акцијата не се комбинира со лојалната картичка My Citroën или со други привилегии (промотивни попусти за правни и физички лица).

 Назначената поволност важи само во овластената сервисна мрежа на Citroën.