СЕРВИСНА ПОНУДА ЗА КЛИМА-УРЕД

Искористете ја поволноста за проверка на клима уредот во вашето возило

Проверка на клима-уредот со вклучено надополнување на системот со ладилен флуид R134A за 800 денари.
Набавка на делови за клима-уредот, вклучително и полен-филтер и нивна замена, со промотивен попуст од 30%.

 Сервисната понуда важи до 31.08.2019 година и не се се комбинира со лојалната картичка My Citroën или со други привилегии (промотивни попусти за правни и физички лица).

Назначената поволност важи само во овластената сервисна мрежа на Citroën.