СЕРВИСНА ПОНУДА ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Искористете ја понудата за набавка и монтажа на дополнителна опрема само во сервисната мрежа на Citroën.

Промотивно, сите корисници на возилата од гамата на Citroën, добиваат:
15 % ПОПУСТ ЗА НАБАВКА НА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА и
20 % ПОПУСТ ЗА РАБОТНА РАКА ПРИ МОНТАЖА*

Со Citroën Citizen, направeте го вашиот автомобил свој, со комплетен избор оригинална дополнителна опрема. Создадена од инженерите кои го дизајнираа и произведоа вашиот Citroën за квалитет, безбедност, интегриран стил, совршено вклопување и едноставна употреба.
Искористете ја понудата, важи до 31.12.2023 година.
Закажете термин во вашиот овластен Citroën сервис.

*Акцијата важи до 31.12.2023 година, се однесува за набавка на сите видови дополнителна опрема и монтажа на истата, само во сервисната мрежа на Citroën и не се комбинира со лојалната картичка My Citroën или со други привилегии (промотивни попусти за правни и физички лица).