ПРОМОТИВНА АКЦИЈА ЗА СЕТ ПОГОНСКИ РЕМЕН

Искористете ја поволноста за набавка на сет погонски ремен и затегачи за вашето возило со промотивен попуст од 10%.

Попустот се однесува за набавка на сет погонски ремен и затегачи, со вклучена сервисна услуга за промена на истите. Попустот не се комбинира со лојалната картичка My Citroën или со други привилегии (промотивни попусти за правни и физички лица). Назначената поволност важи само во овластената сервисна мрежа на Citroën.