ПРОМОТИВНА АКЦИЈА ЗА ЛЕТНА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Искористете ја поволноста за набавка на летна дополнителна опрема за вашето возило со промотивен попуст од 30%.

Попустот се однесува за набавка на дополнителна опрема, со вклучена сервисна услуга за монтажа. Промотивниот попуст важи до 31.08.2020 година и не се се комбинира со лојалната картичка My Citroën или со други привилегии (промотивни попусти за правни и физички лица).
Назначената поволност важи само во овластената сервисна мрежа на Citroën.