ПРОМОТИВНА АКЦИЈА ЗА АМОРТИЗЕРИ

Искористете ја поволноста за набавка на предни и задни амортизери со попуст од 15%.

Попустот се однесува за набавка на предни и задни амортизери, со вклучена сервисна услуга за промена на истите. Попустот не се комбинира со лојалната картичка My Citroën или со други привилегии (промотивни попусти за правни и физички лица). Назначената поволност важи само во овластената сервисна мрежа на Citroën.

Промотивната акција важи до 30.04.2019

Закажете термин веднаш.