ПРИСТИГНА НОВИОТ CITROЁN C4 CACTUS

ПРИСТИГНА НОВИОТ CITROЁN C4 CACTUS

Откријте го новиот Citroёn C4 Cactus во нашите салони. 

Ќе ве плени на прв поглед однадвор и одвнатре. Се наметнува со својот профил и надменаелеганција. Со потпирање по принципот на Прогресивни хидраулични перничињаТМ , иновација на Citroёn, за чувство на лебдење над патот. Со големи ишироки седишта Advanced Comfort за удопство какво досега не сте почувствувале. И секако, мноштво на интуитивна технологија.

Откријте ја промотовната понуда со атрактивни цени и опрема.